Sportkampen
*- : bij deze kampen is er opvang mogelijk. De opvang (via de afdeling sport) kan u bij inschrijving aanvinken of nadien telefonisch aanvragen
*-* : bij deze kampen is opvang mogelijk. De opvang (via de club) dient bij de club aangevraagd te worden (zie praktische info)

dans

2013 - 2015 Cosmo Dance Company
Runkst
Djef Swennenstraat 17, 3500 Hasselt
0 vrije plaatsen
19/S032
Gaat door op:
08/04/2019 tot 12/04/2019
Van 10:00 tot 15:30
Prijs: € 60.00
i.s.m. Cosmo Dance CompanyTijdens dit danskamp leer je uiteraard leuke dansjes MAAR we spelen ook spelletjes, gaan knutselen, verkleden ons, doen relaxatie oefeningetjes, ѓ Onze kampen zijn steeds uitgewerkt in een leuk thema dat alle kleuters op sleeptouw neemt en worden begeleid door professionele kleuterjuffen.Mama en papa kunnen ons van thuis uit volgen want zij krijgen op dag 1 steeds een uitgebreide planning met onze activiteiten.Op vrijdag volgt er een voorstelling voor alle ouders en grootouders. Iedereen is welkom!

KLEDIJ EN SCHOENEN:
voorzie aangepaste, sportieve kledij (een rokje, kleedje of jeansbroek sport niet zo makkelijk) en zuivere, sportieve schoenen (geen sandalen of winterlaarzen!).
ETEN EN DRINKEN:
bij alle kampen wordt er na 1 uur sporten steeds een 5-tal minuten gepauzeerd. Gelieve de kinderen een drankje en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Neem voldoende drank mee! Zeker bij warm weer.
ALGEMEEN:
voor het brengen en het halen van de kinderen: gelieve je te houden aan de begin- en einduren van de sportkampen. Deelnemende kleuters moeten zindelijk zijn. Breng een reservebroek en _onderbroek mee voor eventuele ongelukjes. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto'ss die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren.

Inschrijvingsdata
Vanaf 09/02/2019 9:00 (Inwoners)
Van 11/02/2019 17:00 tot 04/04/2019 8:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top