Sportkampen
*- : bij deze kampen is er opvang mogelijk. De opvang (via de afdeling sport) kan u bij inschrijving aanvinken of nadien telefonisch aanvragen
*-* : bij deze kampen is opvang mogelijk. De opvang (via de club) dient bij de club aangevraagd te worden (zie praktische info)

tennis & crea*

2011 - 2014 KTC Excelsior
KTC Excelsior
Oude Kuringerbaan 125, 3500 Hasselt
0 vrije plaatsen
19/S033
Gaat door op:
08/04/2019 tot 12/04/2019
Van 09:00 tot 16:00
Prijs: € 95.00
i.s.m. Excelsior
Je wisselt dagelijks crea activiteiten af met tennisles voor beginners en gevorderden. Bij de groepsindeling wordt (in de mate van het mogelijke) rekening gehouden met sportniveau en leeftijd. Alle lessen staan onder leiding van ervaren gediplomeerde trainers. Er is aangepast tennismateriaal beschikbaar. De crealessen worden gegeven door pedagogische duizendpoten (gediplomeerde onderwijzers). De lessen gaan altijd door. In geval van slecht weer wordt er indoor gespeeld. Voorzie eventueel 2 paar sportschoenen: een paar sportschoenen met vlakke zolen en eventueel een paar propere sportschoenen om in de sporthal te sporten. Loopschoenen of crosstrainers met het profiel naar buiten (dikke tappen) zijn niet toegelaten op de gravelbanen. Crea en opvang gaan door in het zaaltje boven de cafetaria.
Opvang is voorzien vanaf 8:00u tot 17:00u. Inschrijven voor de opvang! Een gezellige, sportieve en kameraadschappelijke sfeer is verzekerd.
OPVANG: KTC Excelsior organiseert opvang. Hiervoor dien je bij KTC Excelsior in te schrijven (johan.synaeve@telenet.be).

KLEDIJ EN SCHOENEN: voorzie aangepaste, sportieve kledij (een rokje, kleedje of jeansbroek sport niet zo makkelijk) en zuivere, sportieve schoenen (geen sandalen of winterlaarzen!).ETEN EN DRINKEN: bij alle kampen wordt er na 1 uur sporten steeds een 5-tal minuten gepauzeerd. Gelieve de kinderen een drankje en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Neem voldoende drank mee! Zeker bij warm weer. ALGEMEEN: voor het brengen en het halen van de kinderen: gelieve je te houden aan de begin- en einduren van de sportkampen. Deelnemende kleuters moeten zindelijk zijn. Breng een reservebroek en _onderbroek mee voor eventuele ongelukjes. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De fotoНs die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren.

Inschrijvingsdata
Vanaf 09/02/2019 9:00 (Inwoners)
Van 11/02/2019 17:00 tot 04/04/2019 8:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top