Sportkampen
*- : bij deze kampen is er opvang mogelijk. De opvang (via de afdeling sport) kan u bij inschrijving aanvinken of nadien telefonisch aanvragen
*-* : bij deze kampen is opvang mogelijk. De opvang (via de club) dient bij de club aangevraagd te worden (zie praktische info)

zwemmen & multimove & crea

2013 - 2014
Zwembad
Koning Boudewijnlaan 22, 3500 Hasselt
<5 vrije plaatsen
19/S034
Gaat door op:
08/04/2019 tot 12/04/2019
Van 09:00 tot 12:00
Prijs: € 35.00
Sociale korting 50%: €17,50 geldig vanaf 01/01/2019
Je krijgt dagelijks 1 uur zwemmen, 45 min. Multimove en 45 min. crea.-zwemmen:We geven zwemles volgens de nieuwe leerlijn zwemmen. Hierbij delen we de kleuters in afhankelijk van het durf-niveau, niet op basis van kunnen.
Je begint met de basis: bewegen in het water. Lopen, springen, drijven, met je hoofd onder water gaan, iets oprapen van de bodem, inspringen van op de kant, op je buik en rug leren liggen, hoort allemaal tot de watergewenning/zwemles. De laatste dag van het kamp kan je een zwembrevet halen. Bekijk de zwembrevetten op www.fredbrevet.be.
Multimove biedt kleuters en kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen, waarbij ze ervaringen opdoen in 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat hierbij centraal. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie.12 Vaardigheden: wandelen & lopen, vangen & werpen, klimmen, slaan, zwaaien, trappen, roteren, dribbelen, glijden, heffen & dragen, springen & landen, trekken & duwen. Deze bewegingsvaardigheden moet een kind reeds op jonge leeftijd verwerven om de motorische ontwikkeling te bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later als volwassene zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden, te leren.
Meer info op www.multimove.be. Crea: Verschillende knutselactiviteiten of voorleesmomenten komen hier aan bod.

KLEDIJ EN SCHOENEN:
voorzie aangepaste, sportieve kledij (een rokje, kleedje of jeansbroek sport niet zo makkelijk) en zuivere, sportieve schoenen (geen sandalen of winterlaarzen!).
ETEN EN DRINKEN:
bij alle kampen wordt er na 1 uur sporten steeds een 5-tal min.gepauzeerd. Gelieve de kinderen een drankje en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Neem voldoende drank mee! Zeker bij warm weer.
ALGEMEEN:
voor het brengen en het halen van de kinderen: gelieve je te houden aan de begin- en einduren van de sportkampen. Deelnemende kleuters moeten zindelijk zijn. Breng een reservebroek en _onderbroek mee voor eventuele ongelukjes. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto's die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren.

Zwemdiploma :
Eendje / Orka / Haai / Otter / Dolfijn / Waterschildpad / Zeehond / Pinguïn / Zeepaardje
Inschrijvingsdata
Vanaf 09/02/2019 9:00 (Inwoners)
Van 11/02/2019 17:00 tot 04/04/2019 8:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top