Sportkampen
*- : bij deze kampen is er opvang mogelijk. De opvang (via de afdeling sport) kan u bij inschrijving aanvinken of nadien telefonisch aanvragen
*-* : bij deze kampen is opvang mogelijk. De opvang (via de club) dient bij de club aangevraagd te worden (zie praktische info)

op sportieve ontdekkingsreis

2008 - 2011 Villa Verbeelding
Sporthal Runkst
Djef Swennenstraat 17, 3500 Hasselt
12 vrije plaatsen
19/S083
Gaat door op:
01/07/2019 tot 05/07/2019
Van 10:00 tot 15:30
Prijs: € 65.00
Sociale korting 50%: €32,50
i.s.m. Villa Verbeelding Gaan sporten in Runkst en daarna op ontdekkingsreis? Het kan! In Villa Verbeelding nemen de boeken je mee op avontuur naar onbekende werelden. Je ontmoet er sprookjesfiguren en nog veel meer. In je zelfgemaakte logboek teken je al je avonturen op voor later. Wie weet gaan jouw verhalen de geschiedenis in? Dinsdag-, donderdag- en vrijdagvoormiddag vertoef je in Villa Verbeelding. Op de andere momenten/dagen krijg je een mix van verschillende sporten. Een begeleider van Villa Verbeelding wandelt met jullie van de sporthal naar Villa Verbeelding en terug. De kinderen worden gebracht en opgehaald aan de sporthal van Runkst.

KLEDIJ EN SCHOENEN: voorzie aangepaste, sportieve kledij (een rokje, kleedje of jeansbroek sport niet zo makkelijk) en sportieve schoenen (geen sandalen of winterlaarzen!). Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn soms geen overbodige luxe! Buitensportkampen (zomer): voorzie zonnemelk, muggenmelk en controleer regelmatig op teken! ETEN EN DRINKEN: bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende drank (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Het is niet de bedoeling dat de kids eten gaan kopen voor onder de middag. ALGEMEEN: voor het brengen en het halen van de kinderen: gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren.

Inschrijvingsdata
Vanaf 04/05/2019 9:00 (Inwoners)
Van 06/05/2019 17:00 tot 27/06/2019 8:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top