Sportkampen
*- : bij deze kampen is er opvang mogelijk. De opvang (via de afdeling sport) kan u bij inschrijving aanvinken of nadien telefonisch aanvragen
*-* : bij deze kampen is opvang mogelijk. De opvang (via de club) dient bij de club aangevraagd te worden (zie praktische info)

tennis & fun *-*

2010 - 2015 Tennisschool Young
KTC Excelsior
Oude Kuringerbaan 125, 3500 Hasselt
0 vrije plaatsen
19/S102
Gaat door op:
08/07/2019 tot 12/07/2019
Van 09:00 tot 16:00
Prijs: € 95.00
i.s.m. Tennisschool YoungBen jij op zoek naar een toffe vakantieweek? Dan zit je bij tennisschool Young helemaal goed. Samen met ons enthousiaste en gediplomeerd trainersteam leg je een stevige basis om in de toekomst te kunnen genieten van de tennissport. Tennis, omnisport, je eigen medaille knutselen, waterspelletjes, wedstrijdjes spelen, een echt megacool kamplied... zijn maar enkele van de toffe zaken die in ons gevarieerd programma zitten. Een tevredenheidsenquête van onze vorige kampen levert een gemiddelde score op van 8,9/10 dus inschrijven en genieten is de boodschap. Je wisselt dagelijks sport en spel af met tennisles voor beginners en gevorderden. Bij de groepsindeling wordt (in de mate van het mogelijke) rekening gehouden met sportniveau en leeftijd. OPVANG: Er is dagelijks opvang voorzien in het zaaltje boven de cafetaria. Opvang is voorzien vanaf 8:00u tot 17:00u aan €4,00/dag. Inschrijven voor de opvang via inschrijvingyoung@gmail.com.

MATERIAAL:Er zijn rackets in kindermaten beschikbaar op de club. Voorzie aangepaste, sportieve kledij (een jeansbroek sport niet zo makkelijk) en zuivere, sportieve schoenen (geen sandalen (zomer) of laarzen (winter). Voorzie eventueel 2 paar sportschoenen: een paar sportschoenen met vlakke zolen en eventueel een paar propere sportschoenen om in de sporthal te sporten. Loopschoenen of crosstrainers met het profiel naar buiten (dikke tappen) zijn niet toegelaten op de gravelbanen. De lessen gaan altijd door. In geval van slecht weer wordt er indoor gespeeld. Zonnecrème en een petje zijn in de zomer geen overbodige luxe.ETEN EN DRINKEN:Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende drank (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze.Warm en gezond eten kan besteld worden voor €37,50/week.OPVANG:Er is dagelijks opvang voorzien in het zaaltje boven de cafetaria. Opvang is voorzien vanaf 8:00u tot 17:00u aan €4,00/dag. Inschrijven voor de opvang via inschrijvingyoung@gmail.com.ALGEMEEN:Deelnemende kleuters moeten zindelijk zijn. Breng een reservebroek en –onderbroek mee voor eventuele ongelukjes. Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren.

Inschrijvingsdata
Vanaf 04/05/2019 9:00 (Inwoners)
Van 06/05/2019 17:00 tot 04/07/2019 8:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top