Sportkampen
*- : bij deze kampen is er opvang mogelijk. De opvang (via de afdeling sport) kan u bij inschrijving aanvinken of nadien telefonisch aanvragen
*-* : bij deze kampen is opvang mogelijk. De opvang (via de club) dient bij de club aangevraagd te worden (zie praktische info)

wetenschap, techniek, ICT (STEM) & sportmix (NIEUW!)

2011 - 2013 Corda Campus & Techniek-
Corda Campus - gebouw 7 (1e verdiep)
Kempische steenweg 293, 3500 Hasselt
0 vrije plaatsen
19/S119
Gaat door op:
08/07/2019 tot 12/07/2019
Van 09:00 tot 15:30
Prijs: € 90.00
i.s.m. Corda Campus & Techniek- en WetenschapsAcademie STEM? STEM staat voor: Science – Technology – Engineering – Mathematics! Is STEM jouw passie of wil je kennis maken met STEM? Laat je onderdompelen in de wereld van ICT binnen STEM en maak kennis met moderne technologieën als 3D (tekenen en printen), drones (besturen en programmeren), gaming en robots. Je krijgt telkens een halve dag sport en een halve dag STEM. Bij sportmix krijg je een verfrissende mix van sporten voorgeschoteld. Elke dag volg je initiatie in een andere sport. Ideaal als je van verschillende sporten houdt, of als je nog niet weet voor welke sport je wil kiezen. Je kan hier kennismaken met allerlei sporten. Gelieve de kids te brengen en op te halen aan de Corda Campus – gebouw 7 – eerste verdieping.

KLEDIJ EN SCHOENEN: voorzie aangepaste, sportieve kledij (een rokje, kleedje of jeansbroek sport niet zo makkelijk) en sportieve schoenen (geen sandalen of winterlaarzen!). Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn soms geen overbodige luxe! Buitensportkampen (zomer): voorzie zonnemelk, muggenmelk en controleer regelmatig op teken! ETEN EN DRINKEN: bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende drank (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Het is niet de bedoeling dat de kids eten gaan kopen voor onder de middag. ALGEMEEN: voor het brengen en het halen van de kinderen: gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren.

Inschrijvingsdata
Vanaf 04/05/2019 9:00 (Inwoners)
Van 06/05/2019 17:00 tot 04/07/2019 8:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top