Sportnacht van de Vrouw

Sporthal Alverberg
Herkenrodesingel 33, 3500 Hasselt
512 vrije plaatsen
07/06/2019
19/SN01
Vanaf 17:30 tot 23:59
Sportnacht van de vrouw #SVDV

Een gezellig avondje uit onder vriendinnen in een aangepast, stijlvol kader incl. sfeervolle loungeruimte, gericht op gezondheid en beweging! Keuze uit meer dan 50 verschillende sporten! Dit alles aan budgetvriendelijke deelnameprijzen!

De eerste sessies starten om 17u30 en sluiten af om middernacht.
Er wordt een zeer brede, gevarieerde waaier van sporten aangeboden, op ieder sportniveau.
Op het programma staan (onder voorbehoud) groepslessen bootcamp, burlesque fitness, jump&bounce, HIIT, piloxing, bollywood, tabata, zumba strong, body kickboxx, salsation en bokwa, maar ook rustigere sporten zoals pilates en yoga komen aan bod. Verder kan je deelnemen aan sessies zelfverdediging, tafeltennis, obstacle run training,...

NIEUW
Ook in TC Excelsior en Olympia Hasselt kan je in een gezellige sfeer deelnemen aan verschillende sportsessies. Uiteraard zijn een (tennis/padel)- balletje slaan, spinnen, klimmen of squashen hier een extra bonus!
Het volledig programma kan je ASAP terugvinden op de www.hasselt.be/sport of op het facebookevent ‘sportnacht van de vrouw’.

NIEUW
Even op adem komen of een deugddoend babbeltje slaan, kan in de gezellig ingeklede loungeruimte van Sporthal Alverberg. Hier kan je tot rust komen en terwijl genieten van een gezond hapje en/of drankje.

Deelnemers met een ticket in voorverkoop ontvangen een leuke goodiebag. Daarenboven maak je kans op waardevolle prijzen.

Meld je aan, valideer je ticket en haal je goodiebag/tombola af in Sporthal Alverberg!

Prijs:

  • VVK: €10 (inkom, sessies, douche, vestiaire, 1 consumptie, goodiebag, kans op een tombolaprijs) | tickets: www.sporthasselt.be

  • ADK: €15 (inkom, sessies, douche, vestiaire, kans op een tombolaprijs)

  • Zet 5 collega’s aan tot een gezonde levensstijl + creëer visibiliteit & uitstraling van je bedrijf op het event:
Bedrijvenformule : €250 | inschrijven via sport@hasselt.be

Prijslijst

  • Normaal:
    • Standaardprijs: €15,00

Reservatie data

Van 23/04/2019 9:00 tot 03/06/2019 12:00

Inschrijven niet mogelijk

back to top