MIX & MATCH ZOMERAANBOD!

robot (STEM) & sportmix

2012 - 2017 PXL-STEM-Academy & Hassel
Centrum - Sporthal Go Next
Elfde Liniestraat 14, 3500 Hasselt
<5 vrije plaatsen
Hele dag
24_S211
Gaat door op:
29/07/2024, 30/07/2024, 31/07/2024, 01/08/2024, 02/08/2024
Van 09:00 tot 15:30
Door deel te nemen aan deze activiteit kan je 2 punten verdienen.
Prijs: € 90.00
Uitpas-kansentarief: €18,00
Je combineert dagelijks een halve dag STEM met een halve dag sportmix.
ROBOTS: maak kennis met verschillende robots: de Lego Spike Prime of de Codey Rocky? Bouw je robot en leer programmeren. Een leuke afwisseling, een halve dag sportmix in combinatie met een halve dag 'robot'-fun. Ben je benieuwd naar de andere activiteiten van de PXL-STEM-Academy? www.pxl-stem-academy.be
SPORTMIX: je krijgt een verfrissende mix van sporten voorgeschoteld. Elke dag krijg je initiatie in een andere sport. Welke individuele sporten, ploegsporten, balsporten of slagsporten aan bod komen is afhankelijk van je monitor. Een kamp met sportmix is nooit hetzelfde! Ideaal als je van verschillende sporten houdt, of als je nog niet weet voor welke sport je wil kiezen. Je kan hier kennismaken met allerlei sporten.

CONTACTGEGEVENS: gelieve te checken of je contactgegevens in je account kloppen: je telefoonnummer zodat we je tijdens het sportkamp kunnen bereiken in geval van nood en je mailadres om eventuele kampinfo te ontvangen. ALGEMEEN: Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende water (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Denk aan het milieu en steek je lunchpakket in een herbruikbare doos en maak gebruik van een drinkbus. In elke accommodatie kunnen drinkbussen met drinkbaar (kraantjes)water bijgevuld worden. Label alles met je naam. KLEDIJ EN PROPERE SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en een extra paar propere, sportieve schoenen (geen sandalen, slippers of crocs (zomer) of laarzen (winter)). Je sport indoor niet met de schoenen waar je mee buiten gelopen hebt. Label je schoenen met je naam. De monitoren helpen met het wisselen van de schoenen, indien nodig. Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn geen overbodige luxe! VERLOREN VOORWERPEN kunnen tot een week na het kamp op de kamplocatie opgehaald worden. BUITENSPORTKAMPEN: voorzie muggenmelk en controleer de deelnemers regelmatig op teken! Verwijder ze volledig, zonder de teek eerst te verdoven. Indien er na verloop van tijd uitslag is rond de beet, raadpleeg dan best een dokter!

Inschrijvingsdata
  1. 04/05/2024 09:00 tot 29/07/2024 08:00 (Inwoners)
  2. 06/05/2024 17:00 tot 29/07/2024 08:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top