Sportkampen
*- : bij deze kampen is er opvang mogelijk. De opvang (via de afdeling sport) kan u bij inschrijving aanvinken of nadien telefonisch aanvragen
*-* : bij deze kampen is opvang mogelijk. De opvang (via de club) dient bij de club aangevraagd te worden (zie praktische info)

bowling & klimmen

2001 - 2006 Sportcentrum Olympia
Sportcentrum Olympia
Kuringersteenweg 242, 3500 Hasselt
<5 vrije plaatsen
19/S071
Gaat door op:
15/04/2019 tot 19/04/2019
Van 10:00 tot 15:00
Prijs: € 65.00
i.s.m. Sportcentrum OlympiaIn samenwerking met "Olympia" word je geҐnitieerd in deze sporten. Je krijgt van elke sport 2u les. Een halve dag initiatie squash: aanleren van spelregels en technieken om daarna toe te passen in wedstrijdvormen. Dit in combinatie met een halve dag bowling: techniekverbetering en spelregels hanteren in deze aangename sport.

KLEDIJ EN SCHOENEN:
voorzie aangepaste, sportieve kledij (een rokje, kleedje of jeansbroek sport niet zo makkelijk) en sportieve schoenen (geen sandalen of winterlaarzen!). Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas of zonnecreme en een petje zijn soms geen overbodige luxe! Buitensportkampen (zomer): voorzie zonnemelk, muggenmelk en controleer regelmatig op teken!
ETEN EN DRINKEN:
bij alle kampen wordt er na 1 uur sporten een 5-tal minuten gepauzeerd. Gelieve een drankje en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Het is niet de bedoeling dat de teens eten gaan kopen voor onder de middag. Neem voldoende drank mee! Zeker bij warm weer.
ALGEMEEN: voor het brengen en het halen van de kinderen: gelieve je te houden aan de begin- en einduren van de sportkampen. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto's die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren.

Inschrijvingsdata
Vanaf 09/02/2019 9:00 (Inwoners)
Van 11/02/2019 17:00 tot 11/04/2019 8:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top