OPGELET!!
De inschrijvingsmodaliteiten zijn gebaseerd op de maatregelen die op het moment van de inschrijfdatum opgelegd zijn door de federale overheid. Bij een mogelijke verstrenging of beperking van het aantal beschikbare plaatsen, kunnen de inschrijvingsmodaliteiten aangepast en/of de aantallen gelimiteerd worden.

avonturenkamp

2009 - 2014
Domein Kiewit
Putvennestraat 108, 3500 Hasselt
0 vrije plaatsen
21/S027
Gaat door op:
06/04/2021, 07/04/2021, 08/04/2021, 09/04/2021
Van 10:00 tot 15:30
Prijs: € 40.00
Sociale korting 50%: €20,00
Deze week lijkt het erop dat je met de jeugdbeweging op kamp bent! Je maakt de bossen in en rond Domein Kiewit onveilig. Je speelt verschillende bosspelen tegen andere ploegen. We passen het programma aan afhankelijk van de richtlijnen omtrent Corona. Hierdoor zal er helaas geen overnachting of BBQ zijn dit voorjaar. Pas je kledij aan het weer aan, want alle activiteiten gebeuren buiten.
OPGELET: aangezien we veel in het bos zitten willen we jullie vragen je kind grondig te controleren op teken. Verwijder ze volledig, zonder de teek eerst te verdoven. Indien er na verloop van tijd uitslag is rond de beet, raadpleeg dan best een dokter!

ALGEMEEN: Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve voldoende drank (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. KLEDIJ EN SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en propere, sportieve schoenen (geen sandalen (zomer) of laarzen (winter)) om in de sporthal te sporten. Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn geen overbodige luxe! Buitensportkampen: voorzie muggenmelk en controleer de kids regelmatig op teken! Verwijder ze volledig, zonder de teek eerst te verdoven. Indien er na verloop van tijd uitslag is rond de beet, raadpleeg dan best een dokter!

Inschrijvingsdata
  1. 27/03/2021 12:00 tot 01/04/2021 08:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top