ijshockey & sportmix

2010 - 2017 Haskey Hasselt & Hasselt
Centrum - Schaatsbaan, Gouverneur Verwilghensingel 13, 3500 Hasselt (brengen) & Sporthal Go Next, Elfde Liniestraat 14 (ophalen)
Zie locatie 0, 3500 Hasselt
8 vrije plaatsen
Hele dag
24_S079
Gaat door op:
08/04/2024, 09/04/2024, 10/04/2024, 11/04/2024, 12/04/2024
Van 10:45 tot 15:30
Door deel te nemen aan deze activiteit kan je 2 punten verdienen.
Prijs: € 75.00
Uitpas-kansentarief: €15,00
Ijshockey & sportmix i.s.m. Haskey
Je combineert elke voormiddag ijshockey met sportmix in de namiddag.
IJSHOCKEY: de trainers van ijshockeyclub Haskey Hasselt laten je kennismaken met de snelste teamsport ter wereld. IJshockey is een spannende sport waar skills, fitheid en teamwork centraal staan. Je leert de fundamentals van ijshockey: schaatsen, dribbelen, passen en schieten. Met oefeningen die afgestemd zijn op kinderen, leuke spelvormen en wedstrijdjes wordt het een kamp om nooit te vergeten. SCHAATSERVARING: je moet de basis van het schaatsen al een beetje onder de knie hebben (op zijn minst zelfstandig voorwaarts schaatsen met een beetje snelheid). Schaatsen zijn ter plaatse te huur (in de prijs inbegrepen). Helm & handschoenen meebrengen! OPGELET: omdat veiligheid voorop staat bij onze sportkampen, introduceren we een helmplicht voor onze jeugdige schaatsers. Bij het skiën, wielrennen en skeeleren draagt iedereen een helm. IJs is minimaal net zo hard als beton. Dus waarom zou je dan geen helm dragen tijdens het schaatsen? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Naar analogie van de schaatslessen die doorgaan op de schaatsbaan en onze sportkampen inline skate, verplichten we het dragen van een valhelm tijdens onze sportkampen schaatsen. Dit hoeft geen speciale schaatshelm te zijn. Heb je een fietshelm? Deze voldoet prima! Ben je nog niet in het bezit van een eigen helm? Overweeg dan zeker de aankoop ervan. Je kan hem immers ook gebruiken tijdens andere sporten (skateboarden, inline skaten en fietsen). Misschien kun je eentje tijdelijk lenen bij een vriendje of familie? Vergeet niet je naam in je helm te schrijven! We hebben enkele helmen ter beschikking, indien je echt niet zelf voor een valhelm kan zorgen.
Ben je benieuwd naar de club? www.haskeyhasselt.be
SPORTMIX: je krijgt een verfrissende mix van sporten voorgeschoteld. Elke dag krijg je initiatie in een andere sport. Welke individuele sporten, ploegsporten, balsporten of slagsporten aan bod komen is afhankelijk van je monitor. Een kamp met sportmix is nooit hetzelfde! Ideaal als je van verschillende sporten houdt, of als je nog niet weet voor welke sport je wil kiezen. Je kan hier kennismaken met allerlei sporten.

CONTACTGEGEVENS: gelieve te checken of je contactgegevens in je account kloppen: je telefoonnummer zodat we je tijdens het sportkamp kunnen bereiken in geval van nood en je mailadres om eventuele kampinfo te ontvangen. ALGEMEEN: Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende water (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Denk aan het milieu en steek je lunchpakket in een herbruikbare doos en maak gebruik van een drinkbus. In elke accommodatie kunnen drinkbussen met drinkbaar (kraantjes)water bijgevuld worden. Label alles met je naam. KLEDIJ EN PROPERE SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en een extra paar propere, sportieve schoenen (geen sandalen, slippers of crocs (zomer) of laarzen (winter)). Je sport indoor niet met de schoenen waar je mee buiten gelopen hebt. Label je schoenen met je naam. De monitoren helpen met het wisselen van de schoenen, indien nodig. Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn geen overbodige luxe! VERLOREN VOORWERPEN kunnen tot een week na het kamp op de kamplocatie opgehaald worden.

Inschrijvingsdata
  1. 20/01/2024 09:00 tot 08/04/2024 09:45 (Inwoners)
  2. 22/01/2024 17:00 tot 08/04/2024 09:45 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top