SPORTKAMPEN VOORJAAR - OPVANG

Bij sommige kampen wordt er opvang aangeboden (betalend). Zie * / *_* achter de benaming.
* = opvang via de afdeling sport (8u tot 17u30) - aan te vinken bij inschrijving.
*-* = opvang mogelijk via onze externe partner - zie meer info bij beschrijving.

schaatsen & sportmix & Sparkx

2010 - 2015 Hasselt Sport
Centrum - Schaatsbaan, Gouverneur Verwilghensingel 13, 3500 Hasselt (brengen) & Sporthal Go Next, Elfde Liniestraat 14 (ophalen)
Zie locatie 0, 3500 Hasselt
0 vrije plaatsen
Hele dag
24_S035
Gaat door op:
12/02/2024, 13/02/2024, 14/02/2024, 15/02/2024, 16/02/2024
Van 08:45 tot 14:30
Door deel te nemen aan deze activiteit kan je 2 punten verdienen.
Prijs: € 100.00
Uitpas-kansentarief: €20,00
Elke voormiddag schaatsen wordt gecombineerd met elke namiddag sportmix.
SCHAATSEN: je leert balans te houden op gladde ijzers, voor- en achterwaarts schaatsen, bochten nemen met overstappen, stoppen op verschillende manieren. Schaatsen zijn ter plaatse te huur (in de prijs inbegrepen). Helm & handschoenen meebrengen! OPGELET: omdat veiligheid voorop staat bij onze sportkampen, introduceren we een helmplicht voor onze jeugdige schaatsers vanaf de krokusvakantie 2021. Bij het skiën, wielrennen en skeeleren draagt iedereen een helm. IJs is minimaal net zo hard als beton. Dus waarom zou je dan geen helm dragen tijdens het schaatsen? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Naar analogie van de schaatslessen die doorgaan op de schaatsbaan en onze sportkampen inline skate, verplichten we het dragen van een valhelm tijdens onze sportkampen schaatsen. Dit hoeft geen speciale schaatshelm te zijn. Heb je een fietshelm? Deze voldoet prima! Ben je nog niet in het bezit van een eigen helm? Overweeg dan zeker de aankoop ervan. Je kan hem immers ook gebruiken tijdens andere sporten (skateboarden, inline skaten en fietsen). Misschien kun je eentje tijdelijk lenen bij een vriendje of familie? Vergeet niet je naam in je helm te schrijven! We hebben enkele helmen ter beschikking, indien je echt niet zelf voor een valhelm kan zorgen.
SPORTMIX: je krijgt een verfrissende mix van sporten voorgeschoteld. Elke dag krijg je initiatie in een andere sport. Welke individuele sporten, ploegsporten, balsporten of slagsporten aan bod komen is afhankelijk van je monitor. Een kamp met sportmix is nooit hetzelfde! Ideaal als je van verschillende sporten houdt, of als je nog niet weet voor welke sport je wil kiezen. Je kan hier kennismaken met allerlei sporten.
SPARKX: vrijdagnamiddag ga je sporten in Sparkx! Na het sporten wandelen we terug naar de GO Next: ophalen aan GO Next!
Alles geprobeerd op sportief vlak? Think again. Bij Sparkx proef je op één plaats van meer dan 50 verschillende sporten, verspreid over onze 36 attracties. Hoe fijn zou het zijn om je nieuwe lievelingssport te ontdekken? En die dan blijft beoefenen, ook buiten Sparkx? Je kan er sporten op elk niveau met de hulp van technologie. Sporten is er fun. Ongeacht je niveau. Het voordeel van technologie? Je past de moeilijkheidsgraad van een heleboel attracties aan in een-twee-drie, afhankelijk van wie er meedoet.
OPGELET: afhankelijk van je lengte kun je meer of minder attracties uitproberen. Check hier welke attracties voor jou beschikbaar zijn. Bekijk het aanbod van Sparkx: www.sparkx.com

CONTACTGEGEVENS: gelieve te checken of je contactgegevens in je account kloppen: je telefoonnummer zodat we je tijdens het sportkamp kunnen bereiken in geval van nood en je mailadres om eventuele kampinfo te ontvangen. ALGEMEEN: Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende water (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Denk aan het milieu en steek je lunchpakket in een herbruikbare doos en maak gebruik van een drinkbus. In elke accommodatie kunnen drinkbussen met drinkbaar (kraantjes)water bijgevuld worden. Label alles met je naam. KLEDIJ EN PROPERE SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en een extra paar propere, sportieve schoenen (geen sandalen, slippers of crocs (zomer) of laarzen (winter)). Je sport indoor niet met de schoenen waar je mee buiten gelopen hebt. Label je schoenen met je naam. De monitoren helpen met het wisselen van de schoenen, indien nodig. Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn geen overbodige luxe! VERLOREN VOORWERPEN kunnen tot een week na het kamp op de kamplocatie opgehaald worden.

Inschrijvingsdata
  1. 20/01/2024 09:00 tot 12/02/2024 07:45 (Inwoners)
  2. 22/01/2024 17:00 tot 12/02/2024 07:45 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top