SPORTKAMPEN VOORJAAR - OPVANG

Bij sommige kampen wordt er opvang aangeboden (betalend). Zie * / *_* achter de benaming.
* = opvang via de afdeling sport (8u tot 17u30) - aan te vinken bij inschrijving.
*-* = opvang mogelijk via onze externe partner - zie meer info bij beschrijving.

tennis, omnisport & crea *-*

2016 - 2020 WLTA
Kiewit - Tenkie Park
Tulpinstraat 12 bus A , 3500 Hasselt
6 vrije plaatsen
Hele dag
24_S023
Gaat door op:
12/02/2024, 13/02/2024, 14/02/2024, 15/02/2024, 16/02/2024
Van 09:00 tot 16:00
Door deel te nemen aan deze activiteit kan je 2 punten verdienen.
Prijs: € 100.00
Uitpas-kansentarief: €20,00
Tennis & omnisport & crea i.s.m. WLTA:
VEILIGHEID: gelieve je kind zowel te brengen als te halen aan de club, niet op de parking!
Je wisselt dagelijks multimove/omnisport & crea af met beginselen van tennis.
KIDSTENNIS is het Tennis Vlaanderen-opleidingsconcept voor kinderen. Afhankelijk van het niveau stijgt de moeilijkheidsgraad, worden de terreinen groter en de tennisballen zwaarder. Uiteindelijk beleef je als KidsTennisser niet alleen veel plezier, je leert op een kwaliteitsvolle manier een lifetime-sport.
MULTIMOVE/omnisport biedt kleuters en kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen, waarbij ze ervaringen opdoen in 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat hierbij centraal. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. 12 Vaardigheden: wandelen & lopen, vangen & werpen, klimmen, slaan, zwaaien, trappen, roteren, dribbelen, glijden, heffen & dragen, springen & landen, trekken & duwen. Deze bewegingsvaardigheden moet een kind reeds op jonge leeftijd verwerven om de motorische ontwikkeling te bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu – en later als volwassene – zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden, te leren. Meer info op www.multimove.be
CREA: verschillende knutselactiviteiten, spel- en voorleesmomenten komen hier aan bod.
MATERIAAL: propere (indoor) sportschoenen zijn verplicht! Kids die niet over een eigen racket beschikken, kunnen een racket van de club lenen.
OPVANG & MIDDAGMAAL: Tenkie voorziet dagelijks opvang vanaf 8:30u tot 16:30u aan 10 euro/week. Er wordt een verse en gezonde maaltijd tijdens de middag aangeboden voor 37,50 euro/week. Voor de maaltijden en opvang dien je op voorhand bij Tenkie in te schrijven via joren.gielen@wlta.be
Ben je benieuwd naar de club? www.tenkie.be/wlta/

CONTACTGEGEVENS: gelieve te checken of je contactgegevens in je account kloppen: je telefoonnummer zodat we je tijdens het sportkamp kunnen bereiken in geval van nood en je mailadres om eventuele kampinfo te ontvangen. ALGEMEEN: De deelnemers moeten zindelijk zijn. Geef een reservebroek en –onderbroek mee voor eventuele ongelukjes. Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. Het beeldmateriaal dat tijdens de sportkampen genomen wordt, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende water (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Denk aan het milieu en steek je lunchpakket in een herbruikbare doos en maak gebruik van een drinkbus. In elke accommodatie kunnen drinkbussen met drinkbaar (kraantjes)water bijgevuld worden. Label alles met je naam. KLEDIJ EN PROPERE SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en een extra paar propere, sportieve schoenen (geen sandalen, slippers of crocs (zomer) of laarzen (winter)). Je sport indoor niet met de schoenen waar je mee buiten gelopen hebt. Voorzie sportieve schoenen die de kleuters zelf kunnen aantrekken (liefst met klittenband) en label ze met hun naam. De monitoren helpen de kleuters met het wisselen van de schoenen, indien nodig. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar/winter of zonnecrème en een petje in de zomer zijn geen overbodige luxe! VERLOREN VOORWERPEN kunnen tot een week na het kamp op de kamplocatie opgehaald worden.

Inschrijvingsdata
  1. 20/01/2024 09:00 tot 12/02/2024 08:00 (Inwoners)
  2. 22/01/2024 17:00 tot 12/02/2024 08:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top