SPORTKAMPEN VOORJAAR - OPVANG

Bij sommige kampen wordt er opvang aangeboden (betalend). Zie * / *_* achter de benaming.
* = opvang via de afdeling sport (8u tot 17u30) - aan te vinken bij inschrijving.
*-* = opvang mogelijk via onze externe partner - zie meer info bij beschrijving.

zwemmen (waterwennen) & crea

2018 - 2019 Hasselt Sport
Centrum - Zwembad Kapermolen
Koning Boudewijnlaan 22, 3500 Hasselt
5 vrije plaatsen
Voormiddag
24_S026
Gaat door op:
12/02/2024, 13/02/2024, 14/02/2024, 15/02/2024, 16/02/2024
Van 09:00 tot 12:00
Door deel te nemen aan deze activiteit kan je 1 punten verdienen.
Prijs: € 40.00
Uitpas-kansentarief: €8,00
WATERWENNEN & crea
Aangezien we voor de zwemkampen op voorhand een indeling maken aan de hand van het niveau van je kind, sluiten de inschrijvingen voor deze kampen op de vrijdag voor de start van het kamp om 12u00.
WATERWENNEN: je start dagelijks met 1 uur zwemmen (09u15 – 10u15), na een korte pauze volg je crea.
BRENGEN: POORT PARKING ZWEMBAD (aan de slagboom)
OPHALEN: HOOFDINGANG ZWEMBAD
FRED BREVET:
We geven zwemles volgens de leerlijn zwemmen van Fred Brevet. Hierbij delen we je in afhankelijk van het durf-niveau en op basis van kunnen. Meer info over deze leerlijn zwemmen kan je vinden op Fred Brevet | Leren zwemmen met Fred Brevet!. Voor het kamp met WATERWENNEN kan je inschrijven indien je kind nog geen diploma heeft of indien je kind het diploma eendje, zeepaardje of pinguïn heeft behaald. Bodem: 56 cm tot 80 cm. Voor het kamp met WATERVEILIG kan je inschrijven indien je kind het diploma zeehond, waterschildpad, dolfijn, otter, haai of orka heeft behaald. Bodem: 130cm. Indien je kind reeds een diploma via Sportdienst Hasselt behaalde, kan je dit terugvinden onder je account (stap 1: aanmelden - stap 2: klikken op icoontje van uw kind - stap 3: specificatie). Indien je kind elders een Fred Brevet diploma behaalde, mail dit zo snel mogelijk door naar de afdeling sport en we voegen dit toe aan je account, zodat je je kind voor het juiste kamp kan inschrijven. Opgelet, wij starten met crawltechnieken, niet met schoolslag.
Meer info over onze werkwijze vind je op Leren zwemmen (zwemles of zwemkamp) | Hasselt.

ZODRA JE KIND HET DIPLOMA ZEEHOND OF HOGER HEEFT BEHAALD ZETTEN WE JE EVENTUELE INSCHRIJVING VOOR EEN VOLGEND ZWEMKAMP DEZE PERIODE AUTOMATISCH OM NAAR WATERVEILIG!

BADMUTS:
Voor de hygiëne en de herkenbaarheid van de deelnemers tijdens het zwemmen is het dragen van een uniforme HasseltSport badmuts verplicht (inbegrepen in de prijs).
Heeft je kind al een HasseltSport badmuts, geef deze zeker elke keer mee naar de les. Heeft je kind (nog) geen badmuts, dan krijg je deze de eerste les.

VOORBEREIDING:
Hoe kun je je kind voorbereiden op de zwemles en meer info over onze werkwijze vind je hier terug.
INHOUD ZWEMZAK: (markeer alles met je naam)
• Zwembroek of badpak/bikini.
• Witte Hasselt Sport- badmuts. Heb je nog geen? Dan krijg je deze de eerste les.
• Zwembril. Indien je een zwembril meegeeft, voorzie dan zeker één die past (juiste maat - een volwassen model past niet op het hoofd van een kleuter of jong kind!) Een zwembril bedekt enkel de ogen, niet de neus (= duikbril). Geen duikbril: kleuters/kinderen moeten leren uitblazen door hun neus tijdens het zwemmen.
• 2 handdoeken: niet te groot, dat is onhandig! Eén kleine handdoek om met je voeten op te staan en één handdoek om je af te drogen.

KOMEN KIJKEN: we merken dat vele ouders willen komen kijken naar de vorderingen die hun kinderen maken tijdens de zwemkampen. Op de tribune of zelfs in het zwembad. Als lesgevers merken we echter dat de kinderen hierdoor vaak afgeleid zijn en dit niet bevorderlijk werkt voor de progressie van je kind. Daarom zouden we willen vragen om enkel de laatste dag van het sportkamp te komen kijken naar je kind. Op deze manier behouden de kinderen een betere concentratie en kunnen ze tijdens de week optimaal bijleren. De monitoren zullen er voor zorgen dat het toonmoment op vrijdag een aangename ervaring zal zijn voor jou en je kind. De coördinator is na afloop altijd beschikbaar om eventuele vragen aan te richten.
We willen jullie er nog even op wijzen dat het opnemen van beeldmateriaal niet toegelaten is.

CREA: verschillende knutselactiviteiten, spel- en voorleesmomenten komen hier aan bod. Doe kledij aan doe vuil mag worden tijdens het knutselen (verf – lijm).

CONTACTGEGEVENS: gelieve te checken of je contactgegevens in je account kloppen: je telefoonnummer zodat we je tijdens het sportkamp kunnen bereiken in geval van nood en je mailadres om eventuele kampinfo te ontvangen. ALGEMEEN: De deelnemers moeten zindelijk zijn. Geef een reservebroek en –onderbroek mee voor eventuele ongelukjes. Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. Het beeldmateriaal dat tijdens de sportkampen genomen wordt, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende water (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Denk aan het milieu en steek je lunchpakket in een herbruikbare doos en maak gebruik van een drinkbus. In elke accommodatie kunnen drinkbussen met drinkbaar (kraantjes)water bijgevuld worden. Label alles met je naam. KLEDIJ EN PROPERE SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en een extra paar propere, sportieve schoenen (geen sandalen, slippers of crocs (zomer) of laarzen (winter)). Je sport indoor niet met de schoenen waar je mee buiten gelopen hebt. Voorzie sportieve schoenen die de kleuters zelf kunnen aantrekken (liefst met klittenband) en label ze met hun naam. De monitoren helpen de kleuters met het wisselen van de schoenen, indien nodig. ZWEMMEN: De kinderen van waterwennen (bodemdiepte 57-80 cm) starten met zwemmen (9u15 - 10u15), de kinderen van waterveilig (bodemdiepte 130 cm) eindigen met zwemmen (10u45 - 11u45). We gaan altijd eerst naar het toilet vooraleer de zwemles start. Oefen al met je kind op het zelfstandig aan- en uitkleden. De monitoren helpen de kinderen indien nodig. Klik hier voor meer info om je op de zwemles voor te bereiden. INHOUD ZWEMZAK: (markeer alles met je naam) • Zwembroek of badpak/bikini. De kinderen die starten met zwemmen (waterwennen) mogen thuis hun zwemkledij al onder hun kleren aandoen. Vergeet het ondergoed niet mee te geven. • Witte Hasselt Sport-badmuts. Indien je deze badmuts nog niet hebt, krijg je deze de eerste les. • Zwembril mag, maar moet niet. Indien je een zwembril meegeeft, voorzie dan zeker één in een kindermaat - een volwassen model past niet op het hoofd van een kleuter of kind! Een zwembril bedekt enkel de ogen, niet de neus (= duikbril). Geen duikbril: kleuters/kinderen moeten leren uitblazen door hun neus tijdens het zwemmen. • 2 handdoeken: niet te groot, dat is onhandig! Eén kleine handdoek om met je voeten op te staan en één handdoek om je af te drogen. • Drinkbus met water en fruit/koekje voor tijdens de pauze. • Multimove: propere (indoor) sportschoenen. VERLOREN VOORWERPEN kunnen tot een week na het kamp aan de kassa van het zwembad opgehaald worden.

Inschrijvingsdata
  1. 20/01/2024 09:00 tot 09/02/2024 12:00 (Zwemdiploma Eendje)
  2. 20/01/2024 09:00 tot 09/02/2024 12:00 (Zwemdiploma Zeepaardje)
  3. 20/01/2024 09:00 tot 09/02/2024 12:00 (Zwemdiploma Pinguïn)
  4. 20/01/2024 09:00 tot 09/02/2024 12:00 (Zwemdiploma Geen)
  5. 20/01/2024 09:00 tot 09/02/2024 12:00 (Inwoner Ja)
  6. 22/01/2024 17:00 tot 09/02/2024 12:00 (Inwoner Nee)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top