MIX & MATCH ZOMERAANBOD!

juweelontwerp & turnen, trampoline & airtrack

2012 - 2017 PXL-STEM-Academy & Hassel
Runkst - Sporthal
Djef Swennenstraat 17, 3500 Hasselt
0 vrije plaatsen
Hele dag
24_S158
Gaat door op:
15/07/2024, 16/07/2024, 17/07/2024, 18/07/2024, 19/07/2024
Van 09:00 tot 15:30
Door deel te nemen aan deze activiteit kan je 2 punten verdienen.
Prijs: € 90.00
Uitpas-kansentarief: €18,00
Je combineert telkens een halve dag juweelontwerp met een halve dag turnen, trampoline en airtrack.
JUWEELONTWERP: je gaat creatief aan de slag om een eigen juweel te ontwerpen en te realiseren. Een armbandje waarin je je DNA herkent? Of eigen ring ontwerpen en maken? Schrijf je dan in! Ben je benieuwd naar de andere activiteiten van de PXL-STEM-Academy? www.pxl-stem-academy.be
TURNEN is zeker niet alleen voor meisjes! Je ontwikkelt enkele basisvaardigheden van turnen en verbetert je lichaamsbesef, vormspanning, lenigheid en kracht. Je springt op de kleine en grote trampoline. Je doet grondoefeningen zoals koprol, kopstand, handenstand, enz. op de lange mat. Je oefent je evenwicht op de balk en je sprongkracht aan de plint. Maar je gaat ook de acrobatische toer op! De airtrack is een luchtkussen waar je verschillende sprongen en technieken zoals radslag, loopoverslag en salto leert.

CONTACTGEGEVENS: gelieve te checken of je contactgegevens in je account kloppen: je telefoonnummer zodat we je tijdens het sportkamp kunnen bereiken in geval van nood en je mailadres om eventuele kampinfo te ontvangen. ALGEMEEN: Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende water (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Denk aan het milieu en steek je lunchpakket in een herbruikbare doos en maak gebruik van een drinkbus. In elke accommodatie kunnen drinkbussen met drinkbaar (kraantjes)water bijgevuld worden. Label alles met je naam. KLEDIJ EN PROPERE SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en een extra paar propere, sportieve schoenen (geen sandalen, slippers of crocs (zomer) of laarzen (winter)). Je sport indoor niet met de schoenen waar je mee buiten gelopen hebt. Label je schoenen met je naam. De monitoren helpen met het wisselen van de schoenen, indien nodig. Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn geen overbodige luxe! VERLOREN VOORWERPEN kunnen tot een week na het kamp op de kamplocatie opgehaald worden.

Inschrijvingsdata
  1. 04/05/2024 09:00 tot 15/07/2024 08:00 (Inwoners)
  2. 06/05/2024 17:00 tot 15/07/2024 08:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top