MIX & MATCH ZOMERAANBOD!

superhelden

2018 - 2021 Kadeee
Banneux - Kindsheid Jesu (school)
Kempische Steenweg 400, 3500 Hasselt
0 vrije plaatsen
Hele dag
24_S133
Gaat door op:
08/07/2024, 09/07/2024, 10/07/2024, 11/07/2024, 12/07/2024
Van 09:30 tot 16:00
Door deel te nemen aan deze activiteit kan je 2 punten verdienen.
Prijs: € 90.00
Uitpas-kansentarief: €18,00
Ben jij een echte superheld? Supersnel, supersterk en superslim? Dan krijg je bij ons elke dag een geheime missie en redden we samen de wereld! Maar let op voor de slechteriken, want zij zullen er alles aan doen om jullie diploma dag te verknallen... Spannend!

Wil jij een echte superheld worden? Op dit kamp helpen we je supersnel, supersterk en superslim te worden. Kortom, je wordt een echte superheld! Je krijgt bij ons elke dag een geheime missie en samen redden we de wereld! Maar pas op voor de slechteriken, want zij zullen er alles aan doen om jullie diploma dag als superheld te verknallen... Spannend!

Highlights van dit kamp:
• Knutsel je eigen masker en superhelden cape: zo ben je klaar om de wereld te redden!
• Ontwerp jouw eigen superhelden logo en laat deze 3D printen door onze monitoren.
• Ga op geheime missie in de echte én virtuele wereld!
• Red de wereld met of zonder je laserpistool: BAM! ZAP! POW!
• Speel mee in je eigen film, gefilmd met een Kadeee drone: vlieg hoog boven de wolken!
• En nog veel meer super activiteiten!

OPVANG: Kadeee voorziet dagelijks opvang vanaf 8:00u tot 18:00u aan €5,00/dag. Hiervoor dien je bij Kadeee in te schrijven via info@kadeee.be
Ben je benieuwd naar de club? www.kadeee.be

CONTACTGEGEVENS: gelieve te checken of je contactgegevens in je account kloppen: je telefoonnummer zodat we je tijdens het sportkamp kunnen bereiken in geval van nood en je mailadres om eventuele kampinfo te ontvangen. ALGEMEEN: Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende water (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Denk aan het milieu en steek je lunchpakket in een herbruikbare doos en maak gebruik van een drinkbus. In elke accommodatie kunnen drinkbussen met drinkbaar (kraantjes)water bijgevuld worden. Label alles met je naam. KLEDIJ EN PROPERE SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en een extra paar propere, sportieve schoenen (geen sandalen, slippers of crocs (zomer) of laarzen (winter)). Je sport indoor niet met de schoenen waar je mee buiten gelopen hebt. Label je schoenen met je naam. De monitoren helpen met het wisselen van de schoenen, indien nodig. Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn geen overbodige luxe! VERLOREN VOORWERPEN kunnen tot een week na het kamp op de kamplocatie opgehaald worden. BUITENSPORTKAMPEN: voorzie muggenmelk en controleer de deelnemers regelmatig op teken! Verwijder ze volledig, zonder de teek eerst te verdoven. Indien er na verloop van tijd uitslag is rond de beet, raadpleeg dan best een dokter!

Inschrijvingsdata
  1. 04/05/2024 09:00 tot 08/07/2024 08:30 (Inwoners)
  2. 06/05/2024 17:00 tot 08/07/2024 08:30 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top