MIX & MATCH ZOMERAANBOD!

bouw (STEM) & voetbal

2013 - 2017 PXL-STEM-Academy & Hassel
Centrum - PXL STEM Academy, Kempische Kaai 85, 3500 Hasselt (brengen) & Sporthal Go Next, Elfde Liniestraat 14 , 3500 Hasselt (ophalen)
Zie Locatie 0, 3500 Hasselt
<5 vrije plaatsen
Hele dag
24_S181
Gaat door op:
22/07/2024, 23/07/2024, 24/07/2024, 25/07/2024, 26/07/2024
Van 09:00 tot 15:30
Door deel te nemen aan deze activiteit kan je 2 punten verdienen.
Prijs: € 90.00
Uitpas-kansentarief: €18,00
Bouw (STEM) & voetbal i.s.m. PXL-STEM-Academy
Elke voormiddag bouw: technologie/STEM (Science - Technology - Engineering - Mathematics) wordt gecombineerd met elke namiddag voetbal .
BRENGEN: PXL-STEM-ACADEMY & OPHALEN: GO NEXT
TECHNOLOGIE/STEM: Maak kennis met de bouw op een speelse manier! Rol je mouwen maar op. In deze workshops gaan we bouwen! We gaan muren metsen, vloeren betegelen, daken dekken en klinkers leggen. Bij het metsen, klinkeren, tegelen en dakpannen leggen zal er rekening gehouden worden met de kennis en het kunnen van de deelnemers. Ook een basiskennis elektriciteit, houtbewerking, sanitair, zullen in het Bouwrakkerskamp aangeboden worden in verschillende authentieke problemen.
De bouw is “Fun”! kijk alvast: https://www.youtube.com/watch?v=ZOXZ1DcUytw
Karrewiet: https://www.ketnet.be/kijken/k/karrewiet/2022/karrewiet-d20220302
Ben je benieuwd naar de andere activiteiten van de PXL-STEM-Academy? www.pxl-stem-academy.be
VOETBAL: versterk je balvaardigheid, oog-voetcoördinatie en ploegspel door een variatie aan spel– en wedstrijdvormen. We voetballen op een kunstgrasveld, waar alleen voetbalschoenen met multistuds (geen ijzeren studs) toegelaten zijn. Scheenlappen dragen mag, maar is niet verplicht. Voorzie kledij aangepast aan het weer (regenkledij of petje & zonnecrème) en eventueel droge reservekledij bij regenweer om de rest van de dag droog te kunnen doorbrengen.

CONTACTGEGEVENS: gelieve te checken of je contactgegevens in je account kloppen: je telefoonnummer zodat we je tijdens het sportkamp kunnen bereiken in geval van nood en je mailadres om eventuele kampinfo te ontvangen. ALGEMEEN: Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende water (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Denk aan het milieu en steek je lunchpakket in een herbruikbare doos en maak gebruik van een drinkbus. In elke accommodatie kunnen drinkbussen met drinkbaar (kraantjes)water bijgevuld worden. Label alles met je naam. KLEDIJ EN PROPERE SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en een extra paar propere, sportieve schoenen (geen sandalen, slippers of crocs (zomer) of laarzen (winter)). Je sport indoor niet met de schoenen waar je mee buiten gelopen hebt. Label je schoenen met je naam. De monitoren helpen met het wisselen van de schoenen, indien nodig. Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn geen overbodige luxe! VERLOREN VOORWERPEN kunnen tot een week na het kamp op de kamplocatie opgehaald worden. BUITENSPORTKAMPEN: voorzie muggenmelk en controleer de deelnemers regelmatig op teken! Verwijder ze volledig, zonder de teek eerst te verdoven. Indien er na verloop van tijd uitslag is rond de beet, raadpleeg dan best een dokter!

Inschrijvingsdata
  1. 04/05/2024 09:00 tot 22/07/2024 08:00 (Inwoners)
  2. 06/05/2024 17:00 tot 22/07/2024 08:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top