GEANNULEERDE KAMPEN: PASEN 1 - TENNIS & FUN / PASEN 2 - TENNIS & PADEL
Tijdens de Paasvakantie vinden er renovatiewerken plaats in het cafetaria van KTC Excelsior. Omwille van onduidelijkheid naar veiligheid toe kan Tennisschool Young geen goed verloop van het kamp garanderen waardoor er beslist werd om het kamp niet te laten doorgaan. Deze verbeteringswerken zullen toekomstige kampen ten goede komen. Excuses voor het ongemak.
De online inschrijvingen worden afgesloten op donderdag om 8 uur voor de kampen die op maandag starten.
Indien er plaatsen beschikbaar zijn kan u telefonisch nog inschrijven op 011 23 94 50.
Sportkampen voorjaar
-* : bij deze kampen is er opvang mogelijk via de afdeling sport. Deze kan u bij inschrijving aanvinken of nadien telefonisch aanvragen.
*-* : bij deze kampen organiseert onze externe partner opvang. De opvang dient bij hen aangevraagd te worden (zie praktische info).

start 2 padel 28/09

1917 - 2001 Kon. T.C. Excelsior
Kon. T.C. Excelsior
Oude Kuringerbaan 125, 3500 Hasselt
<5 vrije plaatsen
19/PA04
Gaat door op:
28/09/2019
Van 10:00 tot 11:30
Prijs: € 5.00
Initiatie: de spelregels worden uitgelegd en je krijgt allerhande tips mbt techniek. Padel is een mix tussen tennis en squash, waarbij een bal (gelijkend op een tennisbal) over een net gespeeld dient te worden. Je kan enkel (2 spelers) of dubbelspel (4 spelers) spelen 5 euro incl. materiaalhuur.

Padel is een racketsport met ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige glazen of betonnen wanden. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert meer spelplezier op. Strategie is bij padel belangrijker dan kracht!
Padel is toegankelijk voor alle leeftijden en is erg aantrekkelijk door zijn sociaal karakter. Een ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s. Padel is plezierig en uitdagend voor sportievelingen van eender welk niveau!
Tijdens de initiatie worden de spelregels uitgelegd en krijg je allerhande tips mbt techniek. Materiaalhuur (racket en ballen) is in de prijs inbegrepen! Sportieve kledij en schoeisel is vereist! Er zijn 3 outdoor padelterreinen in KTC Excelsior. Krijg jij de smaak te pakken?
Meer weten? www.padelvlaanderen.be

Info en inschrijven: www.sporthasselt.be of 011/23 94 50

Inschrijvingsdata
Van 03/12/2018 12:00 tot 27/09/2019 12:00

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top