De online inschrijvingen worden afgesloten op donderdag om 8 uur voor de kampen die op maandag starten.
Indien er plaatsen beschikbaar zijn kan u telefonisch nog inschrijven op 011 23 94 50.
Sportkampen Najaar
-* : bij deze kampen is er opvang mogelijk via de afdeling sport. Deze kan u bij inschrijving aanvinken of nadien telefonisch aanvragen.
*-* : bij deze kampen organiseert onze externe partner opvang. De opvang dient bij hen aangevraagd te worden (zie praktische info).
Let op: er zijn kampen van 2 of 4 dagen. Gelieve goed de data na te kijken.
! Tip: Filter via 'Type Activiteit'

iLearning & sportmix (ENKEL 23/12 & 24/12)

2005 - 2009 Provinciale Handelsschool
Provinciale Handelschool Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 1, 3500 Hasselt
16 vrije plaatsen
19/S339
Gaat door op:
23/12/2019, 24/12/2019,
Gaat niet door op:
25/12/2019, 26/12/2019, 27/12/2019
Van 10:00 tot 15:30
Prijs: € 20.00
i.s.m. Provinciale Handelsschool: iLearning staat voor “Innovatief en Grensverleggend Leren” en is ontwikkeld voor jongeren die een sterke interesse aan de dag leggen voor creatieve technieken. Zo leer je op de Handelsschool reeds in de eerste graad mobiele applicaties en websites ontwerpen en vormgeven. Je wordt een smartrobotbouwer en programmeert op tablet en computer. Zoals met alle uitvindingen, creëer je ook bij 3D-printen schitterende toepassingen. Je gaat eveneens op ontdekkingstocht op de gamemarkt en ontdekt spelenderwijze de roots van het gamen. Voor iLearning kies je met verstand van zaken. Wil je weten of dit iets voor jou is? Kom dan kennismaken met iLearning tijdens dit sportkamp. Je combineert telkens een halve dag iLearning met een halve dag sport. sportmix Elke dag krijg je een verfrissende mix van sporten voorgeschoteld. Elke dag initiatie in een andere sport. Ideaal als je van verschillende sporten houdt, of als je nog niet weet voor welke sport je wil kiezen. Je kan hier kennismaken met allerlei sporten.

KIDS AlgemeenKLEDIJ EN SCHOENEN: voorzie aangepaste, sportieve kledij (een rokje, kleedje of jeansbroek sport niet zo makkelijk) en sportieve schoenen (geen sandalen of winterlaarzen!). Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn soms geen overbodige luxe! Buitensportkampen (zomer): voorzie zonnemelk, muggenmelk en controleer regelmatig op teken! ETEN EN DRINKEN: bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende drank (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Het is niet de bedoeling dat de kids eten gaan kopen voor onder de middag. ALGEMEEN: voor het brengen en het halen van de kinderen: gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren.

Inschrijvingsdata
Vanaf 05/10/2019 9:00 (Inwoners)
Van 07/10/2019 17:00 tot 19/12/2019 8:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top