GEANNULEERDE KAMPEN: PASEN 1 - TENNIS & FUN / PASEN 2 - TENNIS & PADEL
Tijdens de Paasvakantie vinden er renovatiewerken plaats in het cafetaria van KTC Excelsior. Omwille van onduidelijkheid naar veiligheid toe kan Tennisschool Young geen goed verloop van het kamp garanderen waardoor er beslist werd om het kamp niet te laten doorgaan. Deze verbeteringswerken zullen toekomstige kampen ten goede komen. Excuses voor het ongemak.
De online inschrijvingen worden afgesloten op donderdag om 8 uur voor de kampen die op maandag starten.
Indien er plaatsen beschikbaar zijn kan u telefonisch nog inschrijven op 011 23 94 50.
Sportkampen voorjaar
-* : bij deze kampen is er opvang mogelijk via de afdeling sport. Deze kan u bij inschrijving aanvinken of nadien telefonisch aanvragen.
*-* : bij deze kampen organiseert onze externe partner opvang. De opvang dient bij hen aangevraagd te worden (zie praktische info).

sportmix & zwemmen & waterfun

2007 - 2013
PIKOH, Gouverneur Verwilghensingel 3, 3500 Hasselt (brengen) & Zwembad Kapermolen, Koning Boudewijnlaan 22, 3500 Hasselt (ophalen)
Gouverneur Verwilghensingel 3, 3500 Hasselt
<5 vrije plaatsen
20/S031
Gaat door op:
24/02/2020, 25/02/2020, 26/02/2020, 27/02/2020, 28/02/2020
Van 08:30 tot 14:30
Prijs: € 50.00
Sociale korting 50%: €25,00
Een halve dag sportmix en zwemmen wisselen elkaar af. Je krijgt telkens een verfrissende cocktail van sport voorgeschoteld. Elke dag krijg je initiatie in een andere sport. Ideaal als je van verschillende sporten houdt, of als je nog niet weet voor welke sport je wil kiezen. Je kan hier kennismaken met allerlei sporten. De ander helft van de dag volg je zwemles (eventueel gecombineerd met waterfun. Dit is fun beleven in het water! Zwemmen met zwemvliezen, overlevingszwemmen, reddend zwemmen, waterpolo, spelletjes spelen, van alles opduiken.)
We geven zwemles volgens de nieuwe leerlijn zwemmen. Hierbij delen we de kinderen in afhankelijk van het “durf”-niveau, niet op basis van “kunnen”. Je begint met de basis: bewegen in het water. Lopen, springen, drijven, met je hoofd onder water gaan, iets oprapen van de bodem, inspringen van op de kant, op je buik en rug leren liggen, hoort allemaal tot de watergewenning/zwemles. Wanneer je je “orka-brevet” gehaald hebben, start je met het aanleren van de eerste zwemtechnieken van crawl, rugslag en daarna schoolslag. Bekijk de nieuwe zwembrevetten op www.fredbrevet.be De laatste dag van het kamp kan je een zwembrevet halen. Gelieve de kinderen ’s morgens te brengen naar de sporthal van PIKOH en ’s avonds op te halen aan het stedelijk zwembad Kapermolen.

ALGEMEEN: voor het brengen en het halen van de kinderen: gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende drank (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Het is niet de bedoeling dat de kids eten gaan kopen voor onder de middag. KLEDIJ EN SCHOENEN: voorzie aangepaste, sportieve kledij (een rokje, kleedje of jeansbroek sport niet zo makkelijk) en PROPERE, sportieve schoenen (geen sandalen of winterlaarzen!).

Zwemdiploma :
Eendje / Orka / Haai / Otter / Dolfijn / Waterschildpad / Zeehond / Pinguïn / Zeepaardje
Inschrijvingsdata
Vanaf 01/02/2020 9:00 (Inwoners)
Van 03/02/2020 17:00 tot 20/02/2020 8:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top