ZWEMBAD:
Inschrijvingen worden één uur voor aanvang van een zwemblok afgesloten
Je kan maximaal 2 weken in de toekomst reserveren
Betalen aan de kassa kan bij voorkeur met bankkaart, maar ook cash
20-beurtenkaarten en abonnementen nog steeds geldig

Telefonische helpdesk
: 011/ 23 94 60
SPORTKAMPEN ZOMER
*- : bij deze kampen is er opvang mogelijk via de afdeling sport van 07:45-17:15 uur. Deze kan u bij inschrijving aanvinken of nadien telefonisch aanvragen.
*-* : bij deze kampen organiseert onze externe partner opvang. De opvang dient bij hen aangevraagd te worden (zie algemene info bij het kamp).

OPGELET! CORONAMAATREGELEN: voor de sportkampen in de zomervakantie zijn deze maatregelen van kracht. Gelieve hier rekening mee te houden.
De online inschrijvingen worden afgesloten op donderdag om 8 uur voor de kampen die op maandag starten.
Indien er plaatsen beschikbaar zijn kan u telefonisch nog inschrijven op 011 23 94 50.

coole kunst & maffe mode & freerunning

2008 - 2010 Musea Hasselt
Modemuseum, Gasthuisstraat 11, 3500 Hasselt (brengen) & PIKOH Sporthal, Gouverneur Verwilghensingel 3, 3500 Hasselt (ophalen)
Zie locatie 0, 3500 Hasselt
0 vrije plaatsen
20/S201
Gaat door op:
03/08/2020, 04/08/2020, 05/08/2020, 06/08/2020, 07/08/2020
Van 09:30 tot 15:30
Prijs: € 65.00
Sociale korting 50%: €32,50
i.s.m. Musea Hasselt
Een halve dag museum wordt gecombineerd met een halve dag freerunning.
Coole kunst & maffe mode: Just print it! Heel wat ontwerpers en kunstenaars halen hun inspiratie uit hun omgeving: uit vormen van gebouwen en patronen in de straten. Jij ook! We pimpen een t-shirt met action painting, pirate printing en nog veel meer leuke technieken. Aan het einde van het kamp neem je je eigen gepimpte t-shirt mee naar huis. Het kamp gaat door in Modemuseum Hasselt, Het Stadsmus en de stad.
Freerunning
Je hebt het vast wel gezien op straat of misschien op You Tube? Jongeren die op de straat verschillende gymnastische sprongen gebruiken om verschillende obstakels te overwinnen. Deze jongeren beoefenen een sport die freerunning en parcours wordt genoemd. Maar wat is nu het verschil tussen freerunning en parcours? Bij freerunning is het de bedoeling om door van gymnastische technieken, zoals bijvoorbeeld flips over obstakels te springen. Bij parcours is het de bedoeling om zo snel mogelijk van punt A naar punt B te geraken over die verschillende obstakels. Kom kennismaken met deze spectaculair uitziende sport. Iedereen kan deelnemen, je hoeft hier geen turnachtergrond voor te hebben.

ALGEMEEN: Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve voldoende drank (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. KLEDIJ EN SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en propere, sportieve schoenen (geen sandalen (zomer) of laarzen (winter)) om in de sporthal te sporten. Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn geen overbodige luxe! Buitensportkampen: voorzie muggenmelk en controleer de kids regelmatig op teken! Verwijder ze volledig, zonder de teek eerst te verdoven. Indien er na verloop van tijd uitslag is rond de beet, raadpleeg dan best een dokter!

Inschrijvingsdata
Vanaf 13/06/2020 9:00 (Inwoners)
Van 15/06/2020 17:00 tot 30/07/2020 8:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top