SPORTKAMPEN NAJAAR
*- : bij deze kampen is er opvang mogelijk via de afdeling sport van 08:00-17:30 uur. Deze kan u bij inschrijving aanvinken of nadien telefonisch aanvragen.
*-* : bij deze kampen organiseert onze externe partner opvang. De opvang dient bij hen aangevraagd te worden (zie algemene info bij het kamp).

OPGELET!!
De inschrijvingsmodaliteiten zijn gebaseerd op de maatregelen die op het moment van de inschrijfdatum opgelegd zijn door de federale overheid. Bij een mogelijke verstrenging of beperking van het aantal beschikbare plaatsen, kunnen de inschrijvingsmodaliteiten aangepast en/of de aantallen gelimiteerd worden.

detectivekamp*-*

2012 - 2014 Kadeee
Sporthal Normaalschool Kindsheids Jesu
Kempische steenweg 400, 3500 Hasselt
13 vrije plaatsen
20/S310
Gaat door op:
02/11/2020, 03/11/2020, 04/11/2020, 05/11/2020, 06/11/2020
Van 09:30 tot 16:00
Prijs: € 80.00
i.s.m. Kadeee
Weken lang is het al een drukte van jewelste in het kantoor van het detectivebureau ‘De gouden veer’. De baas van het bureau, Meneer Snorremans, is spoorloos verdwenen. Er rinkelen constant telefoons, er piepen faxen, e-mails komen binnen en er wordt gesurft over internet. Maar niemand kan helpen of heeft enig idee waar hij kan zijn. De medewerkers van detectivebureau ‘De gouden veer’ vrezen het ergste en zijn ten einde raad. Ze doen een allerlaatste oproep aan de kids van Kadeee! om hen een handje te helpen. Want nergens op de héééle wereld vind je zulke slimme detectives als bij Kadeee! Jongerenkampen, dat is zeker!
HIGHLIGHTS VAN DIT KAMP
- Volg een korte opleiding als professionele detective
- Neem vingerafdrukken en laat deze testen in het labo
- Gebruik allerlei hightech materialen om tips te verzamelen
- Vermom jezelf en neem een verklaring af van één van de beruchtste dader van het land
- Ontrafel het mysterie!
OPVANG: Kadeee voorziet dagelijks opvang vanaf 8:00u tot 18:00u aan €5,00/dag. Hiervoor dien je bij Kadeee in te schrijven via info@kadeee.be

ALGEMEEN: Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve voldoende drank (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. KLEDIJ EN SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en propere, sportieve schoenen (geen sandalen (zomer) of laarzen (winter)) om in de sporthal te sporten. Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn geen overbodige luxe! Buitensportkampen: voorzie muggenmelk en controleer de kids regelmatig op teken! Verwijder ze volledig, zonder de teek eerst te verdoven. Indien er na verloop van tijd uitslag is rond de beet, raadpleeg dan best een dokter!

Inschrijvingsdata
Vanaf 10/10/2020 9:00 (Inwoners)
Van 12/10/2020 17:00 tot 29/10/2020 8:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top