OPGELET!!
De inschrijvingsmodaliteiten zijn gebaseerd op de maatregelen die op het moment van de inschrijfdatum opgelegd zijn door de federale overheid. Bij een mogelijke verstrenging of beperking van het aantal beschikbare plaatsen, kunnen de inschrijvingsmodaliteiten aangepast en/of de aantallen gelimiteerd worden.
De coronamaatregelen die wij hanteren, vind je hier.

zwemmen (waterwennen) & multimove & crea

2015 - 2017
Stedelijk Zwembad Kapermolen
Koning Boudewijnlaan 22, 3500 Hasselt
0 vrije plaatsen
Voormiddag
21/S269
Gaat door op:
23/08/2021, 24/08/2021, 25/08/2021, 26/08/2021, 27/08/2021
Van 09:00 tot 12:00
Door deel te nemen aan deze activiteit kan je 1 punten verdienen.
Sociale korting 50%: €17,50
WATERWENNEN:
je start dagelijks met 1 uur zwemmen (09u15 – 10u15), daarna volg je 45 minuten multimove en 45 minuten crea.
BRENGEN: POORT PARKING ZWEMBAD
OPHALEN: HOOFDINGANG ZWEMBAD
ZWEMMEN: we geven zwemles volgens de nieuwe leerlijn zwemmen. Hierbij delen we je in afhankelijk van het durf-niveau, niet op basis van kunnen. Meer info over de nieuwe leerlijn zwemmen kan je vinden op Fred Brevet | Leren zwemmen met Fred Brevet!. Voor het kamp met WATERWENNEN kan je inschrijven indien je kind nog geen diploma heeft of indien je kind het diploma eendje, zeepaardje of pinguïn heeft behaald. Bodem: 56 cm tot 80 cm. Voor het kamp met WATERVEILIG kan je inschrijven indien je kind het diploma zeehond, waterschildpad, dolfijn, otter, haai of orka heeft behaald. Bodem: 130cm. Indien je kind reeds een diploma via Sportdienst Hasselt behaalde, kan je dit terugvinden onder je account (stap 1: aanmelden - stap 2: klikken op icoontje van uw kind - stap 3: specificatie). Indien je kind elders een Fred Brevet diploma behaalde, mail dit zo snel mogelijk door naar de afdeling sport en we voegen dit toe aan je account, zodat je je kind voor het juiste kamp kan inschrijven. Opgelet, wij starten met crawltechnieken, niet met schoolslag.
Meer info over onze werkwijze vind je op Leren zwemmen (zwemles of zwemkamp) | Hasselt.
ZODRA JE KIND HET DIPLOMA ZEEHOND OF HOGER HEEFT BEHAALD ZETTEN WE JE EVENTUELE INSCHRIJVING VOOR EEN VOLGEND ZWEMKAMP DEZE PERIODE AUTOMATISCH OM NAAR WATERVEILIG!
KOMEN KIJKEN: we merken dat vele ouders, nu het weer is toegestaan, willen komen kijken naar de vorderingen die hun kinderen maken tijdens de zwemkampen. Op de tribune of zelfs in het zwembad. Als lesgevers merken we echter dat de kinderen hierdoor vaak afgeleid zijn en dit niet bevorderlijk werkt voor de progressie van je kind. Daarom zouden we willen vragen om enkel de laatste dag van het sportkamp te komen kijken naar je kind. Op deze manier behouden de kinderen een betere concentratie en kunnen ze tijdens de week optimaal bijleren. De monitoren zullen er voor zorgen dat het toonmoment op vrijdag een aangename ervaring zal zijn voor jou en je kind. De coördinator is na afloop altijd beschikbaar om eventuele vragen aan te richten.
We willen jullie er nog even op wijzen dat het opnemen van beeldmateriaal niet toegelaten is.
MULTIMOVE: multimove biedt kleuters en kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen, waarbij ze ervaringen opdoen in 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat hierbij centraal. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. 12 Vaardigheden: wandelen & lopen, vangen & werpen, klimmen, slaan, zwaaien, trappen, roteren, dribbelen, glijden, heffen & dragen, springen & landen, trekken & duwen. Deze bewegingsvaardigheden moet een kind reeds op jonge leeftijd verwerven om de motorische ontwikkeling te bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu (en later als volwassene) zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden, te leren. Meer info op www.multimove.be
CREA: verschillende knutselactiviteiten, spel- en voorleesmomenten komen hier aan bod.

BRENGEN: POORT PARKING ZWEMBAD
OPHALEN: HOOFDINGANG ZWEMBAD

ALGEMEEN: Deelnemende kleuters moeten zindelijk zijn. Geef een reservebroek en –onderbroek mee voor eventuele ongelukjes. Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende drank (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. KLEDIJ EN SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en propere, sportieve schoenen (geen sandalen (zomer) of laarzen (winter)). Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn geen overbodige luxe! Buitensportkampen: voorzie muggenmelk en controleer de kids regelmatig op teken!

Inschrijvingsdata
  1. 12/06/2021 09:00 tot 20/08/2021 12:00 (Zwemdiploma Eendje)
  2. 12/06/2021 09:00 tot 20/08/2021 12:00 (Zwemdiploma Zeepaardje)
  3. 12/06/2021 09:00 tot 20/08/2021 12:00 (Zwemdiploma Pinguïn)
  4. 12/06/2021 09:00 tot 20/08/2021 12:00 (Zwemdiploma Geen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top