HASSELT FIETST | 5&6 JUNI | Molenpoortplein & Quartier BlueHasselt is dé uitvalsbasis om fietsparadijs Limburg te ontdekken. Dat zet de stad tijdens het Pinksterweekend extra in de verf. Op zondag 5 juni kan je kiezen uit twee smaakvolle gezinstochten die je naar de mooiste plekjes van Hasselt brengen. Fiets onder meer door PXL, de brandweerkazerne, Plopsa Indoor Hasselt, doe mee aan de opdrachten en wie weet val je wel in de prijzen met als hoofdprijs een E-bike! Kom zeker ook langs op onze gezellige fietsmarkt. Bezoek onze standhouders, maak een testrit met een nieuwe fiets of e-scooter en ontdek wat er allemaal te beleven valt!

Schrijf je hier in voor de fietstochten op maat van families en wielerfanaten!SPORTKAMPEN ZOMER - OPVANG
Bij sommige kampen wordt er opvang aangeboden (betalend). Zie * / *_* achter de benaming.
* = opvang via de afdeling sport (8u tot 17u30)
*-* = opvang mogelijk via onze externe partner.
Bij de beschrijving vindt u meer informatie hiervan.

inline skate tieners

2005 - 2010 Spin It
Kuringen - Sporthal
Grote Baan 171, 3511 Hasselt
15 vrije plaatsen
Hele dag
22_S173
Gaat door op:
18/07/2022, 19/07/2022, 20/07/2022,
Gaat niet door op:
21/07/2022, 22/07/2022
Van 10:00 tot 15:30
Door deel te nemen aan deze activiteit kan je 1 punten verdienen.
Prijs: € 39.00
Het tienerkamp is meer dan een vervolg op de inlinekampen! Een week lang bieden we de leukste activiteiten aan die je op skates kan doen. Uitstapjes naar het skatepark en pumptrack, bumperball op inlines, vele games en coole tricks.
Iedere dag starten en stoppen we in de sporthal van Kuringen. Enkel op woensdag: dan spreken we af aan de parking van Kattevennen om zo naar de pumptrack te gaan (Kattevennen 15, 3600 Genk) en eindigen doen we aan de sporthal van Kuringen. Indien dit verandert, sturen we (een week ervoor) een mail.
Wat met het niveau? We proberen het aanbod steeds aan te passen aan elk niveau. We groeien samen in het ruime aanbod!
Bescherming en skates zelf meebrengen.

ALGEMEEN: Gelieve de begin- en einduren van de sportkampen te respecteren. De afdeling sport behoudt zich het recht om een sportkamp te annuleren, bij te weinig inschrijvingen. De foto’s die tijdens de sportkampen genomen worden, mag de vzw Sportpromotie in hun brochures e.a. vrij publiceren. ETEN EN DRINKEN: Bij alle kampen wordt regelmatig gepauzeerd. Gelieve de kinderen voldoende water (zeker bij warm weer!) en iets gezond om te eten mee te geven. Iedereen voorziet een eigen lunchpakket voor de middagpauze. Denk aan het milieu en steek je lunchpakket in een herbruikbare doos en maak gebruik van een drinkbus. In elke accommodatie kunnen drinkbussen met drinkbaar (kraantjes)water bijgevuld worden. Label alles met je naam. KLEDIJ EN SCHOENEN: Voorzie aangepaste, sportieve kledij (geen rokje, kleedje of jeansbroek) en een extra paar propere, sportieve schoenen (geen sandalen, slippers of crocs (zomer) of laarzen (winter)). Je sport indoor niet met de schoenen waar je mee buiten gelopen hebt. Label je schoenen met je naam. De monitoren helpen met het wisselen van de schoenen, indien nodig. Sommige kampen gaan volledig buiten door. Pas je kledij aan de weersomstandigheden aan. Regenjas en warme kledij in het najaar of zonnecrème en een petje in de zomer zijn geen overbodige luxe! Buitensportkampen: voorzie muggenmelk en controleer de deelnemers regelmatig op teken! Verwijder ze volledig, zonder de teek eerst te verdoven. Indien er na verloop van tijd uitslag is rond de beet, raadpleeg dan best een dokter!

Inschrijvingsdata
  1. 07/05/2022 09:00 tot 18/07/2022 09:00 (Inwoners)
  2. 09/05/2022 17:00 tot 18/07/2022 09:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top